Löparshorts? Tipsa mig!

Hörrni! Jag har ju gått och blivit löpare, tydligen..

Jag kom på att det är rätt varmt att alltid springa i långa tights, och jag har inga shorts, alls. (Eller okej, jag har två par, men de sitter inte bra) Jag har aldrig känt mig riktigt bekväm i det. Jag har ett par lila, tajta från nike. De kasar upp i skrevet efter fyra löpsteg och sen skaver låren mot varandra, vilket är rätt obehagligt efter några kilometer.. Vilket himla i-landsproblem egentligen, liksom; buhu mina muskliga lår är för stora i förhållande till hur bred min höft är.. Hehe…

Men, jag vill försöka hitta ett par som jag känner mig bekväm i och som inte kasar upp. Det kvittar egentligen om dom är tajta eller mer loose fit, bara dom är bekväma och jag känner mig snygg och snabb. Jag tänker mig att dom inte ska vara för korta, typ halva låret eller så.

Springer ni i shorts? Kan ni tipsa om era favoriter eller om några som ni spanat in? Eller bara tipsa mig om hur man blir bekväm i att kuta omkring med nakna ben.

IMG_4379– Enda gången jag använt dessa tiny shorts som kasar upp!

Annonser

8 reaktioner till “Löparshorts? Tipsa mig!

 1. Det finns ju korta tighta shorts, vet att Nike har några sådana. Adidas också. De är så pass långa att de går till halva låret ungefär, annars har jag inga tips.

  Gilla

 2. Haha. Jag älskar ju shorts så det här borde en ju kunna tipsa om. Jag har 4 par från Nike, där två är ruggigt små/korta (vilket jag iofs tycker är både rätt snyggt och skönt) men förstår grejen med att de kan åka upp en del 😉 De andra två modellerna borde kunna funka för dig, de är lite längre. Nike Running Shorts kanske är en googling som kan ta dig rätt?

  Sen har jag ett par från Adidas Supernova, som också är korta men aningens mindre benägna att glida upp.

  Du får nog helt enkelt testa shortsen i affären så de verkligen har rätt längd för det är svårt att se på en bild på nätet. Lycka till sötis!!!

  Gilla

 3. Hej! Jag köpte en löparkjol från loverunning, är väldigt nöjd med den. Det är en kjol med shorts under. Känner mig extra snygg i den 🙂

  Gilla

 4. Det där med shorts och löpning funkar inte, inte för mig iaf haha 🙂 jag kör på korta tights, sådana som slutar precis nedanför knät. Funkar fint =)

  Gilla

 5. Jag har precis samma problem! Det är inte alls skönt när shortsen kasar upp upp och man varannan meter får springa och dra ner dom. Men jag har hittat en lösning på mina problem, ett par från asics som går ner ungefär halva låret och sitter kvar på sin plats, ett tips!

  Gilla

 6. Har hittat ett par billiga och sköna shorts som går till precis ovanför knäna typ och sitter på plats under ett helt MMA-pass, vilket säger en del. Finns på herravdelningen på KappAhl. Jag har storlek S – liiiite stora kanske men det är inget jag känner av bara jag drar åt snöret! Här är dem – http://www.kappahl.se/article/traningsbyxa_649400

  Jag älskar dem! Dessutom har jag använt dem till cykling och styrkningträning, funkar precis lika bra där med!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.