Göteborgsvarvet 2015

Jaha, så var anmälningen gjord och jag ska alltså kravla mig runt ett halvt marathon den 23 maj 2015.. Så långt har jag aldrig någonsin sprungit och jag vet inte vad jag ska vänta mig, mer än en riktigt inspirerande dag med tusentals häftiga löpare. Just nu känns dryga två mil helt oändligt långa, men jag har ju nästan ett helt år på mig att förändra den känslan. Och så har jag ännu en väldigt bra anledning att faktiskt se till att träna kontinuerligt och ta mig ut även när vädret är kasst (eller andra töntiga undanflykter som man kan hitta längs vägen). Heja mig, och alla ni anda som springer i maj nästa år, nu kör vi!

 

Ni som sprungit Göteborgsvarvet eller någon annan halvmara, kan ni inte berätta för mig om er upplevelse. Hur tufft var det för er? Varför gjorde ni det och hur mycket hade ni tränat inför loppet? Kanske har ni något blogginlägg som ni kan länka till. Jag vill ha era ord och upplevelser (eller bara ett litet hejaerika-rop 😉 )

 

Annonser

8 reaktioner till “Göteborgsvarvet 2015

 1. See you 😉 (eller inte kanske bland allt folk hihi) Kommer gå bra! Visst är det jobbigt & man undrar varje gång vad man gett sej in på men sååå värt det efteråt! Och det är ju verkligen en folkfest & skön gemenskap med de andra löparna & den härliga publiken 🙂

  Gilla

 2. Du kommer älska det! Jag har sprungit tre gånger. Första året tränade jag mycket och många långpass och det är jag glad för. Andra året tränande jag nästan ingen löpning alls men mycket annan kondition innan och gjorde bättre tid än första året. I år var tredje året och mitt sämsta hittills. Jag har tränat en del men inte tillräckligt många långpass. Höll på att gå av efter 14 km. Har haft en väldigt tuff vår känslomässigt och det påverkade nog ganska mycket. Mitt hetaste tips är att vänja kroppen vid den långa distansen. Och varva med intervaller för kondisens skull! Lycka till Erika! Grymt bra utmaning!

  Gilla

  1. Tack för dina ord Johanna, jag älskar att få höra hur andra upplever det! Och jag förstår att en tuff vår sätter sina spår, även i löpningen, precis som allt annat. Hoppas du mår bättre nu och starkt jobbat att ändå ta dig i mål. Du är en kämpe!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.