Löparplanen

Lite underligt är det ändå. Jag har under sommaren tänkt att löpningen är något tillfälligt, något som kommer ersättas med styrketräning och något som bara är en period. Jag har tänkt så när det varit jobbigt, som en motivation till att fortsätta framåt.
– ”Det är ju bara någon månad till, sen får du svinga stänger igen”

Och nu, när hösten verkligen är här, så vill jag bara fortsätta med löpningen. Jag vill ha mer, jag vill bli bättre, snabbare och utmana mig med att springa längre. Jag vill absolut inte lägga ner någon löpning. Nejnej!

Tänk ändå, att det en ger tid och engagemang till, fastän en inte tycker det är skitkul hela tiden, plötsligt blir ett behov!

Den här veckan vilar jag. Kroppen känns redan nu hyfsat återhämtad från helgen, men pannbenet ska få vila ikapp ordentligt tänkte jag. Dessutom har jag känt mig lite rosslig i halsen och upptäckt små tecken på förkylning, så jag vilar och motar bort den så. Sen vill jag få längta till min träning igen, och nästa vecka tänkte jag dra igång med en ny period. Den kommer innehålla mycket mer styrketräning, och det kommer såklart sno tid från löpningen. Så mer styrka och mindre löpning, men löpningen kommer definitivt underhållas under hela hösten och vintern. I vår väntar ju ett tufft Göteborgsvarv som jag planerar att vara i toppform till!

IMG_5306.JPG

Annonser

6 reaktioner till “Löparplanen

  1. Underbart att läsa ju – att bli sådär löparbiten, jag läntar typ ihjäl mi själv efter friska intervaller, mjuka tassane fötter på stigar och så löpning på berg! Grattis till fin känsla och prestation på Lidingö därtill!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.