Alla <3 dag

IMG_5101

Inte för att vi hunnit fira än.. Jonatan drog iväg för att jobba och jag låg kvar och sov till klockan åtta. Sedan dess har jag storstädat huset. Ja till och med våttorkat golvet, så nu är här skinande rent och luktar gott. Funderar dessutom på att baka scones efter att ha läst Emmas inlägg.. Husligheter va!

Idag tänkte jag smyga igång med träningen igen. Under gårdagen tog vi en promenad och det är ju sådär flåsigt och jobbigt efter att man varit sjuk, men jag måste komma igång nu känner jag. Ida uppmärksammade mig om att det nu är mindre än 100 dagar kvar till Göteborgsvarvet och jag känner att jag måste komma upp i längre distanser NU. Typ helst för flera veckor sedan..

Men äh, ingenting blir bättre av att stressa. Tvärtom.
Jag gör vad jag kan, och håller mig till planen. Springa långt, vänja kroppen successivt, och hålla fokus på det. Det blir kul!

Vad hittar ni på idag?

Annonser

2 reaktioner till “Alla <3 dag

  1. Jag vaknade upp med feber, suck! Hade massor planerat idag men måste väl lyssna på kroppen antar jag! Så idag blir det en ensam alla hjärtans dag i soffan haha, men det kunde varit sämre. Jag får hänga med Game of Thrones-gänget 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.