Listade onsdagstankar

Precis som Sara så älskar jag listor. Det är mitt sätt att strukturera och tänka snyggt.
Så vi starar denna dag med en lista med tankar för dagen!

1. Vädret, vädret! Det gör mig så sugen på att springa så att jag nästan blitt knäpp. Jag vill bara springa. Kan knappt välja hur jag ska välja att springa bara. Ska jag lunka långt och njuta av vädret, eller ska jag köra korta snabba rusher så att pulsen skenar och lungorna sprängs, eller kanske långa, halväckliga sträckor i tröskelfart? 

2. Jag är fortfarande frälst i mitt avklippta hår. Den fantastiska känslan har inte klingat av. Däremot tyckte nog en del läsare att det var förjäkla tråkigt att läsa ett helt inlägg om ett avklippt hår, för det droppade följare hejvilt igår. Jahopp. Sorry. Men ja, man kan ju inte pleasea hela världen inte..

3. Vecka 15 drar jag igång med nya löpargrupper. En fortsättningsgrupp för de lite mer vana löparna, och en nybörjargrupp för de som vill komma igång och som kanske inte sprungit så mycket tidigare. Att löpcoacha grupper är otroligt kul, och det ska bli ännu roligare nu när sommaren är på gång och vi slipper gatlampornas dåsiga ljus och vinterns bitande kyla!

4. Jag börjar redan nu med uppladdning inför söndagens seedningslopp på 10 km. Laddar mentalt med att göra mig redo på att det kommer vara äckligt jobbigt och hemskt om jag ska pressa tiden. Och laddar kroppen med yoga och bra mat. Höftöppnare framförallt, och stretch och kärlek till vader, vrister och fötter. Och funderar på vad jag ska ha på mig, haha!

Happy onsdag, folket! ❤


En smygbild på J när han blivit tvingad till yoga/aktiveringsövningar..

Annonser

7 reaktioner till “Listade onsdagstankar

 1. Men! Hur kan folk sluta följa pga inlägg om hår!? Nej, nu blir jag nästan upprörd!
  Personligen älskar jag att läsa bloggar om träning, men jag tycker det är rätt trevligt när det kommer in lite annat emellanåt också, gör det hela lite mer personligt liksom 🙂

  Gilla

  1. Haha, ja lite skumt är det ändå. Men jag tänker såhär, att vill man inte följa av någon anledning så ska man absolut inte göra det heller. Våga avfölj! 😀 (Fast det vore ju lite skumt om det bara hänger på håret xD )
   Jag älskar också bloggar som blandar högt och lågt och där man får läsa om mer än bara ”idag sprang jag såhär långt på denna tiden”. Men alla är ju olika 😉

   Gillad av 1 person

  1. Haha, men eller hur? 😀 Fast det var kanske inte bara för att jag klippte av håret, jag kanske varit störig ett tag och håret var den sista droppen som fick bägaren att rinna över ;D

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.