Göteborgsvarvets seedningslopp 2015

Det blev en ganska odramatiskt historia idag i blåsiga Göteborg.

Jag kämpade på, med bitvis rejäl motvind, och väldigt tunga ben på slutet. Men jag kom i mål tillslut och klockan stannade på 55.22 vilket är väldans godkänt i dagens läge enligt mig. Jag känner mig fortfarande stel som attan i kroppen och sned dessutom (mjölksyra i höger ben men inte vänster, hallå?) så jag ser verkligen framemot mitt inbokade naprapatbesök på torsdag. Där är något som inte lirar helt i kroppen, men oavsett vad, så hade jag nog ändå inte kunnat prestera mer idag pga för lite träning.

Jag är nöjd med insatsen, och sådär pirrigt glad som man blir av att springa lopp. Det ger en härlig eftersmak och jag vill hem och träna mer, med en känsla av att jag faktiskt inte alls är så kass som jag ibland inbillar mig. Femtiofem minuter ”otränad”, vad finns för tider i kroppen om den får bästa möjliga förutsättningar liksom? (Och omsorg från en naprapat! haha)

Jag räknade på min tid, och om tabellerna stämmer på Göteborgsvarvets hemsida så hamnar jag i startgrupp 12, vilket är mycket bättre än om jag inte sprungit detta lopp. Främsta anledningen till varför jag vill komma så långt fram som möjligt är för att Jonatan startar i grupp 4 och ska slippa vänta en hel evighet på mig vid målet. Så, dagens insats = klart värd!


Annonser

17 reaktioner till “Göteborgsvarvets seedningslopp 2015

 1. Vad duktig du är! Och som du säger, det där va ”utan” träning så tänk dig vad du kommer kunna få för tid om du får vara frisk och kan ladda upp ordentligt nu innan det gäller nästa gång. Jonatan kommer knappt hinna hämta andan innan du är i mål 😉

  Gilla

 2. Grattis, bra jobbat! Motvinden var gräslig ibland men samtidigt rätt skön när man fick den i ryggen i stället 🙂

  Gilla

  1. Tack Caroline! 😀
   Ja fy vilken motvind det var på vissa ställe. Sjunde kilometern var min allra värsta, för där var det riktigt tuff vind! Sen vände det, minst sagt haha 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.