Supersöndag

Tack snälla ni för alla fina, peppande ord under förra inlägget. Ni anar inte vad glad jag blir, tack!!

Idag myser jag omkring här hemma med världens skönaste känsla i kroppen. Jag kan liksom inte släppa tanken på hur bra löpningen kändes hela vägen och hur snabbt de sista kilometerna faktiskt gick. Det som för bara någon vecka sedan var orealistiska drömtider för mig står nu och lyser i appen som är kopplad till min pulsklocka. När jag gick in och kollade resultaten igår kväll såg jag att jag kommit på 19:e plats och Lina på 22:e. Vi tänkte sen att där kanske inte var så många startande i vår klass Damer 5 km. Men eh, 519 st faktiskt. Det känns ju helt galet!!

Herregud, hur gick det här till egentligen?

Jag gissar på att slitet gett ett oväntat resultat. Jag har slitit med längre distanser, och jag har kämpat med den där äckliga mjölksyran på cykeln. Att hålla på längre har varit i fokus och det har nog gett någon slags styrka som jag kunde utnyttja när det plötsligt skulle gå fort. Att förändra träningen och byta fokus har nog varit nyckeln. Att man blir bra på det man tränar är ju en sanning, men med viss modifikation.
Men jag tror också att det som min sjukgymnast håller på att fixa till med min kropp också är en stor bidragande faktor till att det kunde gå fort igår. Att komma åt och fixa till det som känts knasigt. Det vi grejade med i fredags, det var som att släppa på en handbroms som fastnat. Igår sprang jag med full kraft i steget, den känslan har jag absolut inte haft tidigare. Och det är nog därför det kändes helt fenomenalt med själva löpningen.

Så 19:e plats av 519 startande, jag får fasen hybris!! Den här veckan får jag nog pyssla med träning som jag tycker är svår och jobbig så att jag kommer ner mig på jorden lite. Fast, sånt brukar ju lösa sig själv ändå. Ett kommande Göteborgsvarv kan nog plocka ner även mig 😉

IMG_5313– Tyvärr blev det inte en enda bild på löpningen igår. Trist! Skulle väldigt gärna se hur löpsteget såg ut..

Annonser

10 reaktioner till “Supersöndag

  1. Ni är så snälla ❤ Jag får glida på hybris-vågen en liten stund, sen möter jag nog på motstånd snart igen och hela magin är ett minne blott, haha! 😀

   Gilla

 1. Tiden e ju magisk men man känner mer wow över placeringen, så känner jag om min prestatation! Hur som haver rockar vi attan!
  Underbar bild du👍😍

  Gilla

  1. Ja, visst känns det helt overkligt ändå, att vi sprang fortare än så många andra?! Jag känner också att jag hade kunnat springa mycket fortare haha. Hybris!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.