Han som kan kuta i två mil

Jamen hur gick det för Jonatan då? Han som bara syns lite i periferin här ibland, men som är högst närvarande i mitt liv hela tiden. Det är ju på grund av honom som jag fått se GöteborgsVarvet från sidan två år i rad, och som i sin tur gjort så att jag själv ville testa.

Han ja! Han klagade tidigare i veckan över dålig form. Så pass mycket att han till och med sa orden ”jag är inte helt säker på om jag ska springa ens..” Och jag har varit orolig för hans vrist som han skadade på en fotbollsträning tidigare i våras och som numera svullnar upp titt som tätt. Med tanke på hans egen känsla så förväntade jag mig inte att han skulle kuta som en galning och persa med 6 minuter. Men han gjorde det, kutade som en jäkla galning, och kom in på 1:34.14 (!!!)

Hur pigg som helst när han tog emot mig vid målet sen också. Och inte särskilt mycket gnällande om stela ben och smärta dagen efter. Hur går det ens till?
Fast, även om jag sprang väldigt mycket långsammare än honom (och alla andra galningar som kan springa så fort!) så plågades ju jag i 40 minuter mer. När jag sprungit i en timme och 34 minuter hade jag ju knappt kommit till 16 km. Hade jag fått sluta där hade jag nog inte spytt eller vankat fram som en misshandlad pingvin såhär dagarna efter. Eller, vi säger så i alla fall.. 😉

Jag är grymt stolt och glad för hans skull. Och det är så jäkla kul att göra sånt här tillsammans! Att få prata av sig om exakt alla detaljer, tankar och känslor om loppet och att dela allt med den man älskar mest är så himla härligt. Ja, det är nog det bästa relationstipset ni kan få av mig; gör saker ihop, dela upplevelser och ha kul! 

  

Annonser

5 reaktioner till “Han som kan kuta i två mil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.