Fjällperiscope;a

Dagens to do; Sjukgymnastbesök och träna för tränare med min häst (vilket då även innebär kattungekel i en timme först!) Och i övrigt: yra runt och försöka fundera ut på vad som måste packas och göras innan vi beger oss på en sketalång roadtrip imorgon kväll.

Men hörrni, jag funderar på en sak. I helgen när det ska springas fjällmara, så har jag ju inte direkt något tidsmål. Jag ska ta mig uppför och överleva. Och då tänkte jag att det kanske ges utrymme för lite selfies och fotopauser. Men så har jag hört talas om det där nya som moderna människor pysslar med – periscope. En app som man laddar ner och som man filmar med och som man snackar live i. Om jag sätter igång där så får den som följer ett meddelande att jag är på G med prat tydligen. Det vore ju nått va?! Jag är ju annars väldigt icke video-genique, men vid ett sånt här tillfälle vore det ju kul. Min kompis Matilda tyckte att det vore DRÖMMEN, och kallar mig Alexander Supertramp för att jag gör sånt här fjällspring. Men om det bara är Matilda som är intresserad av detta så kan jag ju lika bra ringa videosamtal till henne, hehe.

Sååå, vad säger ni? Är ni sugna på att se och höra en skåning yra omkring på fjället och pusta om att det är jobbigt med backar? Eftersom min logiska hjärna brukar sluta fungera när jag är trött med hög puls kan jag nästan utlova kloka citat och sådär…

IMG_9190

Annonser

7 reaktioner till “Fjällperiscope;a

  1. Det vore skitkul men tänk på att det kanske inte finns täckning på fjället haha, det brukar vara lite si och så med det men jag lovar att följa om du får till det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.