Helsingborg Marathon 2016?

12038125_942969782442446_9139122528942812218_n

Jamen jag har ju gått i dessa tankar i någon månad nu. Och nu har det gått så långt att jag sagt det högt till ett flertal personer. Men att skriva det här, ja då blir det ännu mer på riktigt.

Det är mer än elva månader dit, och på elva månader kan det hända mycket. Jag vill springa Helsingborg Marathon. Min ambition är att ha det som ett långsiktigt mål, och träna med sikte på just det. Men mycket kan hända, såklart. (Ett ynka felsteg på ett berg kan liksom avgöra mycket. Det lärde jag ju mig denna säsongen..) Men jag har också lärt mig att stora och långsiktiga mål är det som håller mig flytande, och det som föder min motivation. Vägen mot ett marathon känns lockande, jag ser framemot att bli mer uthållig och lära mig att tackla längre sträckor till exempel. På vägen dit finns också många roliga utmaningar så som Göteborgsvarvet och triathlon..

Men herregud, egentligen. 42 195m är jävla långt alltså. Så långt att jag inte kan ens föreställa mig det. Särskilt när jag tänker på hur lång en HALV mara kändes…håhå herrejävlar. Men kroppen vill och huvudet vill. Vem är jag att säga nej?

Jag ska springa Helsingborg Marathon 2016. Ska du?

Annonser

21 reaktioner till “Helsingborg Marathon 2016?

  1. Jag tror att beslutet ska få ligga och mogna ett tag, för det har det fått göra för mig. Att suget ska få ligga där och pyra ett tag innan beslutet tas. När det väl är taget ska det kännas rätt i hela kroppen 😀

   Gilla

 1. Åh, vad roligt! Ska bli kul att följa din väg dit. Jag funderar också på att göra nästa års Hbgm till mitt första maraton. Om nu kroppen går med på det… 🙂

  Gilla

  1. Jamen kör Rebecka! 😀 Om nu kroppen går med på det. Jag kommer få fjäska mycket för min kropp för att den ska palla med. Tur att jag börjar i tid antar jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.