Låtsas elit & långpass

Denna veckan har jag lekt elitidrottare. Mmm. Kört dubbla träningspass tre dagar på rad och så. Det är kul att få leka elitidrottare ibland, men bara leka. Hade jag varit elitidrottare på riktigt hade jag nog haft konstant prestationsångest och alltid varit orolig för att inte vara bra nog. Lite som.. Emma Green(?) eller valfri offentlig idrottsperson som känns ångestig av sig.

Men nu är jag ju långt ifrån elitidrottare, som tur är, för idag gick det jävlar i det tungt på långpasset. Femton kilometer känns inte så långt i huvet dessa dagar, men allt känns långt när kroppen låtsas väga 100kg. Planen är att träna ett pass till denna vecka (på söndag) sen sammanfattar vi årets tuffaste träningsvecka hittills. Nästa vecka väntar mycket jobb (och därmed mindre tid för träning) så jag hoppas på någon slags superkompensation. Efter regn kommer solsken, det är ju sen gammalt. Så, efter tung och osammarbetsvillig kropp, borde det dyka upp en lätt och härlig, väl?

Imorgon sitter jag på röven i alldeles för många timmar, i en skolsal, och förnedrar mig på högskoleprovet. Vad gör man inte för sina framtidsdrömmar..

Trevlig helg på er!

IMG_7911

Annonser

8 reaktioner till “Låtsas elit & långpass

  1. Du är en sån jäkla kämpe💪 Blir alltid inspirerad av dig😍 Tror det är helt ok att kroppen känns tyngre än vanligt när man tränat som en freakin elitidrottare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.