Veckosummering v.17

Alltså, jäklar vad veckorna tickar på!

Ännu en träningsvecka är till ända, och såhär såg den ut.

Skärmavbild 2016-05-01 kl. 18.55.42

 

Förutom att jag skulle kört rehab i torsdags (men som inte blev av), så är jag himla nöjd med veckans pass. Framför allt onsdagens löpbandsintervaller och gårdagens långpass. I efterhand känns det alltid som man skulle kunna klämma in mer – men vad tusan. Det finns ju annat i livet som ska skötas också. Typ jobba, handla, städa och träna andra.

Idag har det inte blivit någon regelrätt träning, men vi har grejat på i trädgården och gått en lång och rask promenad på en timme. Skönt att röra på sig dagen efter ett långpass. Kroppen är lite stel i höfter och leder, men ändå förvånansvärt pigg.

Det börjar närma sig loppdags nu, och jag har idag funderat lite på vad jag har kvar att att göra för att på något vis känna att jag toppar formen. I mitt fall handlar nog mycket av den s.k formtoppningen att vara mentalt redo. Typ att köra ett pass med snabba intervaller för att just få känna mig snabb. Eller som igår – springa långt för att visa för mig själv att det går. Att jag klarar det och inte går sönder. Det handlar mer om skallen och självförtroendet om att fysiskt toppa formen. Fast.. motivationen till att exempelvis äta bättre än vanligt är ändå rätt stor då det är årets första lopp på ingång. Det hänger ihop, ni vet.

Vecka 18 väntar; jag tänker mig mer rehab, en längre löprunda och ett pass med riktigt tuffa och snabba intervaller. Utöver det ska jag få in så mycket vardagsmotion som möjligt och ett gott-och-blandat-pass med löpstyrka och sånt kul.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.