Välkommen New Balance WRC1600v2

Japp, drömskorna har landat!
En halv storlek större, och en annan modell. Nu ska nog halluxknutan hålla sig glad. Imorgon är det jag som sticker  ut på testspring med dessa godingar. Kommer ju knappt kunna somna ikväll så spännande det känns.

 

Dessa skor kommer jag att ha till intervaller och pass där det ska gå fort. Det är en väldigt, väldigt tunn sko som kräver att jag verkligen kommer upp i steget och landar bra på foten. Och kanske just därför känns det extra spännande. En sko som kräver något av mig. Som inte är där för att skydda och rädda en kass fotisättning, utan kräver lite prestation från min sida. Det går man ju igång på!!

Tidigare har jag bara kunnat drömma om sådana här skor, så därför kallar jag det just för drömskor. Men sedan i våras har jag jobbat mycket med att få en bättre löpteknik och därmed också en skonsammare fotisättning. Det har liksom hängt ihop med all rehab för höften, för när väl höften orkade hålla sig på plats, så landade foten där den skulle. Magic! Jag har också gjort fotgympa och tränat vaderna. Men – har man en sämre fotisättning så kan jag nog tänka mig att det kvittar hur mycket styrketräning fötter och vader än får utstå om tekniken ändå inte håller.. Det är ju klart många faktorer som inverkar.

Fan vad jag älskar löparskor!
Mitt absoluta drömjobb hade nog varit att få vara löpskotestare. Tänk er det!? Jag hade lätt startat en skotestarblogg med åsikter om allt mellan himmel och jord om varje sko. DRÖMMIGT, som kidsen säger nuförtin!

 

Annonser

2 reaktioner till “Välkommen New Balance WRC1600v2

  1. Åh så spännande! Jag ser fram emot att få höra om upplevelsen 🙂
    Jag längtar så tills jag också kan känna mig stark som löpare igen och köpa nya skor bara för att jag är värd det! Målsättningar ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.