Fireri!

Jomen alltså. Jag tycker nog ändå att man får fira med lite presenter till sig själv när man springer som en jagad och persar med nästan tio minuter på halvmaran. Eller?!

 

Så idag kom det paket från England! Paketet innehöll tjusiga grejen som alla passade perfekt. Ett par nya Zante, denna gång v2, så dom skiljer sig lite från mina förra. Två tishor, en New Balance och en Asics. Härliga färger va? Och så ett par shorts från 2xu. Liiite kortare än mina andra vilka känns lite crazy, men dom har både bred linning i midjan och klister på insidan av nederkanten. Dom känns kas-säkra!

Jag beställde från sportsshoes.com och nästan alla plagg gick för halva priset. Engelska webshops är ju grejen alltså!

Fin fredag till er alla! Vad gör ni idag? Själv måste jag leta finskor till bröllop och åka till fysion för att göra en uppföljning på Matrixtestet som jag gjorde tidigare i maj. Hoppas kroppen visar upp att de tidigare svaga länkarna stärkt upp sig. Och sen givet; glo på OS-finalen i hoppning. Peder tar medalj, jag känner det på mig.

Annonser

12 reaktioner till “Fireri!

  1. Klart halvmarapers ska firas och det gjorde du med bravur! Måste hitta en anledning till att fira jag med! Eller får man tröstshoppa för att vaderna känns som köttfärs efter gårdagens intervaller kanske ?

    Gilla

  2. Alltså Peder! Vilket fokus! Och du kände jävligt rätt! Jag är helt slut nu efter att ha hoppat 1,60 höga och 1,80 långa oxrar hemma i soffan😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.