Hatlistan

Den här listan har cirkulerat på många bloggar den senaste veckan. Eftersom det är löpfritt just nu så har jag tydligen både mycket tid till sånt här och en del hat inom mig, heehee. Nu kör vi:

Min äckligaste mat: Jag har tidigare varit världmästare på att hata på äcklig mat. Numera är jag inte riktigt så äcklad som förr, men det som fortfarande hänger kvar är majonäs (allt med majonäs) och smör (på mackor och så). Klöks. Annars har jag otroligt svårt för fettkanter på köttbitar och sitter alltid som ett jäkla barn och pillar bort.

Hatväder: Har det undgått någon som följer denna blogg? BLÅST i alla dess former. Men när det regnar när man absolut inte vill att det ska regna, det är också hemskt. Och kyla. Jag blir helt apatisk.

Då tappar jag humöret helt: Tydligen när jag inte får springa. Eller när man försöker diskutera politik med folk som inte kan konsten att diskutera. Alltså bara säger vad den tycker (ofta idiotiska åsikter) och sen vägrar lyssna på andra. Eller den här: när folk BER om råd men absolut inte lyssnar. Vad fan ber du om råd för då?!?

Sämsta musiken: Allt som är skränigt. När det hålls ut på långa toner som inte är typ Whitney Houston. Och den där jävla låten med Daft Punk. Get lucky tror jag den heter. RYSER!

Värsta tiden på dygnet: Mitt på dagen. Blir ofta rastlös då, eller tappar energin.

Mitt sämsta humör: Hangry. Bästa ordet ändå? När man alltså är hungrig så man blir arg.

Sämsta grejen jag äger: Kläder jag aldrig använder. Eller dom där rosa New Balance skorna som är en halv storlek för små..

Värsta personligheten: Jag har kommit på att jag hatar när människor bara pratar om sig själva och aldrig frågar något tillbaka. Jag har kommit på att det händer mig jätteofta. Jag stöter på någon som jag känner, man står och snackar ett bra tag, och när man sen går därifrån så kommer man på att man bara fått veta allt om den personen men inte fått berätta en enda grej om sig själv och sitt liv. Antar att jag är sjukt ointressant, och bra på att fråga och låtsas intressera mig för andra?

Annonser

3 reaktioner till “Hatlistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.