Läget?

Jo, ungefär såhär: Blir numera trött av att promenera och får mjölksyra av ca 200m löpning. Går långsamt, och får powernapa efteråt. Läser trådar på jogg.se med sökord ”järnbrist” och känner igen mig i typ allt. Men gissar ändå att det inte är järnbrist utan låga nivåer av b12 eller något annat komplicerat som säkert kommer ta ett halvår att komma tillbaka från. Vill bara ha en spruta i skinkan med injektioner av järn så att jag sen kan kuta som vanligt..

Har ångest av att inte kunna springa. Inbillar mig att ingen i hela världen kan förstå vilken katastrof det är att jag inte kan springa. Tänker att mitt liv är slut, eller i alla fall värdelöst. Hanterar ångesten med att ta tag i saker jag aldrig tar tag i. Det har gått så långt att jag rensat och städat garderober och städat i vårt stök-rum där vi under tre års tid bara tryckt in all skit vi inte vet var vi ska göra av. Jag har lagt två timmar på att rensa mossa på stenarna utanför dörren. Jag har klippt gräsmattan. Jag har slängt så mycket kläder och ”skit” att jag gått till soptunnan minst tio gånger. Jag har dammtorkat och dammsugit och googlat solresa till vintern.

Detta var alltså dag 1 på löpvilan.

Jag ringde även till Capio som verkade ta det hela på allvar och först ville prata med läkaren om vilka prover som ska tas. Ringer tillbaka om några dagar. Några DAGAR!?! …

Så, läget alltså? Besatt av att slänga grejer, och sysselsätta mig med s.k vettiga grejer. Alla sätt att hantera ångest är bra sätt?

img_5260– Detta känns långt borta just nu :´(

Annonser

8 reaktioner till “Läget?

  1. Usch vad tråkigt! Har du brovat dricka Blutsaft? Järn och massa vitaminer som verkar snabbt på mig, känner mig mycket piggare m.m.
    Menar inte att du inte ska ta några prover, har du brist av något annat är det klart att du ska ha hjälp mot det! Men kan vara ett alternativ att prova under tiden du väntar.. 😊 Finns på Ica vid vitaminerna.

    Gilla

    1. Jag köpte hem något som heter Ferronol som innehåller blutsaft och järn, läste att det var bra. Men nu vet jag inte riktigt om jag vågar ta det innan man tar proverna. Läste att det kunde bli missvisande då? Samtidigt vill man ju få upp värdet snabbt som attan, så just nu är jag lite rådvill.. Känns dötråkigt det här!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.