Skynda fynda, typ.

Alltså jag vet. Jag är lite besatt av löparskor. Vissa har andra hobbies, som att intressera sig för väldens alla ölsorter eller vara manisk med sin trädgård. Jag nördar löparskor. Köper oftare än andra. Men jag tänker inte ha dåligt samvete för det! Man väljer ju själv vad man lägger sina pengar på 😉

Så, jag har alltså köpt löparskor igen. Anledningen den här gången: Den här modellen håller på att utgå!

Jag köpte mina första New Balance Zante 1980 förra hösten och är rätt förälskad i dem. Det känns som en seger att hitta en modell som verkligen har det där som man letar efter. Jag kan säga att dom är 95% skitbra. Det enda negativa är att jag fått skav på rundor längre än 15km-ish. Men jag antar att det är för att fötterna blivit så svettiga då.. Annars är skorna i princip perfekta. Upplevs dämpade men är ändå lätta.

Jag köpte uppföljaren, Zante v2, i början av augusti. Dem är suveräna och ger också en härlig känsla på foten. Skillnaden som jag upplever är att dem är lite högre i skaftet och sluter om vristen på ett annat vis. Och eftersom mina lila Zante 1980 snart sjunger på sista versen så vill jag ha två par att varva mellan. Dessutom insåg jag att denna modell inte finns att få tag på lika lätt längre. Eftersom det är första modellen i denna serie gissar jag på att dem inte kommer säljas så jättelänge till, och när man väl hittat den perfekta skon så vill man ha den igen!


Hejdå Lila! Hej Blå! Ganska krispig färg va?

Det är lite sjukt att exakt samma sko kan ligga ute på nätet för 1500kr på ett ställe och 590kr på ett annat. Nästan tusen kronors skillnad. Ni kan ju gissa vilken jag köpte? Om man köper skor för typ en tredje del av priset så kan man ju också köpa liiiite oftare.

Annonser

5 reaktioner till “Skynda fynda, typ.

 1. Älskar färgen! Och såklart får man lägga pengarna på vad man vill! Jag lägger dem på löparskor, träningsresor, mat och cappuccino. Däremot är jag snål som attan vad gäller heminredning, trädgårdsprylar och vin på restaurang….

  Gilla

  1. Exakt så tänker jag med! Jag vet att vissa förfasar sig över att jag köper löparskor hejvilt (inköpen är däremot mycket välgrundade från min sida!), men däremot åker jag inte till Ullared fyra gånger om året och köper massa skit att fylla skåpen med x) Man prioriterar ju olika och efter eget intresse.

   Gilla

 2. Riktigt snygga! Och du, skor kan en inte få för många av :). Älskar löparskor jag med, eller i allmänhet, alla skor. Många tycker nog att jag har alldeles för många 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.