Nytt i garderoben

För ett par år sedan hade jag väldigt svårt för shorts. Sprang nästan alltid i långa tights hur varmt det än var. Nu vill jag inget hellre än att springa med bara ben, och under vintern är mitt värsta att jag tvingas springa med långa tights för att inte dö av kyla..

Igår fick jag hem en beställning från sportsshoes.com
Efter att jag börjat hitta till engelska nätshoppar har jag blivit snål. Varför köpa träningskläder (framför allt skor, shorts och t-shirt) till fullpris i Sverige när man kan beställa från England, med gratis frakt dessutom. Vissa saker har jag inga problem med att lägga pengar på. Jag gillar verkligen miljötänket hos många märken som tex Naturkompaniet säljer. Och jag funderar mycket över min egen konsumtion
– eller rättare sagt, att den ska vara så låg som möjligt. Men det känns väldigt snett när samma par skor som du kan beställa från tex England kan kosta det tredubbla i Sverige..

Hur som helst! Här är vad som låg i mitt paket:
Tre par shorts från Adidas och ett par strumpor från Smartwool. De mörkblå shortsen och de med lite mer retrokänsla kostade 114kr st, och de marmorfärgade (med hög midja – SÅ härligt!) gick loss på 258kr.

Jag blev riktigt förälskad i både retroshortsen och de med hög midja. Kan knappt vänta tills jag får inviga dem! Retroshortsen lyckades jag knipa sista exemplaret av, och när jag googlar efter dem verkar dem vara svåra att få tag på. Men de med hög midja finns kvar om ni precis som jag älskar hög midja på shorts och tights. Så himla skönt ju!

Nu väntar jag bara på ett par nya skor från Prodirectrunning, (för 550kr) sen är jag riktigt kittad inför våren!

.

Annonser

5 reaktioner till “Nytt i garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.