Vilodagarna

Vad konstigt det känns att inte ha tränat på flera dagar nu. På ett sätt känns det härligt. Jag har hunnit med en del grejer som jag varit stressad över. Småsaker, men ändå. Och så har jag hunnit med att bara sitta och glo också. Att sitta och bara glo är sjukt underskattat, och jag känner att det är något jag verkligen behöver i mitt liv. Även om jag inte lever ett särskilt stressigt liv i jämförelse med hur många andra verkar ha det, så kan ändå en känsla av stress smyga sig på. När många småsaker blir till en enda stor massa och tröttheten sköljer över en, då hamnar jag lätt i en ond cirkel där jag blir ineffektiv och känner mig apatisk. Och sådär vill jag inte ha det!

Hur som helst så har jag bara jobbat och chillat hittills. I tisdags gjorde jag lite stretch och rörlighet, och idag tar jag kanske en promenad. Benen börjar kännas pigga igen och det känns som att energitanken börjar fyllas upp ordentligt. Eventuellt springer jag en lätt runda imorgon och om jag känner kroppen rätt så verkar det som att fem dagars vila nog gjort susen!

I skallen börjar tankarna på Höganäs Halvmaraton snurra. Det verkar som att jag hellre vill springa halvmara än att köra duathlon.. Inte blev jag mindre sugen när det lades ut en film på banan och jag fick konstaterat är där är ungefär noll backar. Underlaget varierar mellan grus och asfalt och om det inte blåser hejvilt den 22 april så kan ju det där loppet bli riktigt trevligt.

Ja, ni kan ju kolla själva!

 

Annonser

8 reaktioner till “Vilodagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.