Tvåmilakliv

Igår kom Johanna hit igen och vi drog iväg på ännu ett långpass.

Vilken himla fin vår vi haft, med våra långpass. Vi började på 12km i slutet av februari och har successivt ökat distansen. Johanna har slagit distansrekord varje gång, och jag har hittat tillbaka till den där härliga långpasskänslan. Det känns som att långpassen gjort stor nytta för hela löpningen och fyllt sin funktion. Lugnt och långsamt är ibland lika härligt som passen med mer tempo. Och att springa med bra sällskap är guld och lite till!

Igår slog vi på stort och sprang 20km. Johanna hade en lite kämpigare dag med pollenbesvär, vilket jag tydligen var skonad från för en gångs skull. Jag mutade med dumlekola och saft och efter drygt två timmar var vi hemma igen. Jag var lite stapplig i steget och stel i knäna, men annars kändes det helt ok. Två mil är fortfarande långt i min värld, och halvmaror har jag stor respekt för. Men jag tror i alla fall att jag ska överleva loppet i Höganäs om två veckor.

.

Annonser

2 reaktioner till “Tvåmilakliv

  1. Lite tradit att det inte ville sig bättre för mig igår nu när det dröjer till vi kan springa långt ihop igen. Fast tänk så bra det gått i det stora hela för oss när man tänker på hur vi hade det i vinter. Tycker det känns som att vi haft en bra långsiktig plan där vi ändå låtit dagsform styra och anpassat efter det, som för mig igår… I Höganäs är det bara du och du kan springa i ditt alldeles egna tempo och det kommer att gå jättebra!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.