Alla dessa lopp!

Jag hoppas att ingen missat den roliga nyheten om att Helsingborg Maraton bygger ut och drar igång ett halvmara-lopp till nästa år. Äntligen kan man vara med på det roliga men ändå slippa undan att försöka lubba sig igenom ett helt maraton..

För jag är ju inte riktigt där än. Även om tankarna snurrat i dem banorna. Men efter min debut på Köpenhamn Halvmara känner jag att jag är tvungen att återvända nästa år, och jag är inte så sugen på att ha en debutmara kvar i benen då det bara är två veckor mellan loppen. Så, hur perfekt är det inte med en halvmara då? Jätteperfekt!

Jag fnular lite på nästa års loppsäsong redan nu. Gläds såklart över att det finns så stort utbud på lopp, men får också beslutsångest. Vill inte missa allt det roliga, men vill samtidigt inte tävla var och varannan helg och köra skiten ur mig, för det blir ju inte heller kul. Man får alltså vara finsmakare, sålla bort alla kanske och köra på de lopp som känns självklara. Helsingborg Halvmara känns självklart. Köpenhamn också. Och GöteborgsVarvet (men det får nog fasen bli det sista Varvet på några år nu). Och så är där ju Höganäs Halvmara och Prinsens Minne också. Och Lidingö där på höstkanten. Och så alla stadslopp på 10km som finns att välja på. Och Springtime, och Änglamilen, och så vore det ju kul med Triathlon i Halmstad igen.. och, och, och…

Finsmaka och välja klokt var det ja!

– Men vem vill inte må såhär efter målgång och känna lyckorus?

 

Annonser

9 reaktioner till “Alla dessa lopp!

  1. Jag satt just i går och funderade på om man verkligen kan springa tre halvmaror på fem veckor (Prinsens, Hbg, Kph). 🙂 Bra sugen är jag i alla fall!

    Gilla

  2. Går runt och tänker exakt som du! Fast har för tillfället svårt att se framför mig hur man springer längre än 5 km. Och kommer kroppen vara kry?? Många tankar. Svårt att tänka sig något som ligger så lång tid framåt men samtidigt kul att försöka visualisera!

    Gilla

  3. Jag trodde att jag kommenterade igårkväll, men jag kanske missade någon knapp…! Ägnade kvällen åt att fundera över lopp nästa år, är redan anmäld till göteborgsvarvet och igår anmälde jag mig till Helsingborg halvmarathon, det kändes självklar! Är egentligen rätt sugen på Köpenhamn också, men kanske att det blir lite för mycket för mig på två veckor… Och i så fall prioriterar jag Helsingborg denna gången 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.