Torsdagstankar

Högt och lågt, gott och blandat;

  • Jag har klippt mig och skaffat (nytt) jobb! Så kul att säga, för det är ju sant!
    I fredags kapade jag av mig håret och kände mig både snygg och snaggad. (Numera tar det 3min att föna håret istället för 15, vilket kanske bidrar till att hårdusch inte längre känns som ett komplicerat projekt?)

  • I måndags skrev jag på kontrakt för ett nytt jobb. Det blir alltså bye bye till lager-extra-jobb och hej hej till assistent på ett ställe fullt med fysioterapeuter. Jag har alltså fått ett extrajobb på samma ställe som jag fått behandling och gjort min rehab på de senaste åren. Börjar på måndag. PIRR!

 

  • November försöker knäcka mig med regn och blåst och kyla, men jag tycker nog ändå att jag stått på mig bra hittills. I helgen sprang jag två pass med regn och rusk, och som om inte det vore nog regnade det småspik i slutet av tisdagens långpass. Idag kändes vinden allt för hotfull att kämpa med, så jag sprang intervaller på löpbandet istället, men det funkar ju det med. Känner mig ändå ganska mer hardcore som löpare denna hösten än förra. Stolt!

 

  • Jag googlar soffor och hänger på Pinterest igen. Anledningen stavas ovanvåning. Vi började för några år sedan att rusta upp där och försöka få den beboelig men har bara prioriterat den i omgångar. Nu vill vi bli klara på riktigt! Så nu jagar vi rätt färg till väggarna och fantiserar om hur det ska inredas (rättare sagt; jag fantiserar och J ser mer exakt vad som måste göras klart först..) Men ändå! Sån HÄR blå vill jag ha i sovrummet och denna gröna vill jag ha på resterande väggar.

Hoppas ni får en härlig helg! Själv ska jag på fest x2. Hur överlever man det som 27-åring..?

Annonser

3 reaktioner till “Torsdagstankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.