Söndagsgörat

  1. Check på att ha anmält mig till årets första lopp. Det blir Springtime i Helsingborg om tre veckor. Hetsträning börjar nu. Skoja!
  2. Springa tuff långdistans. 15km totalt varav 11,5 i hårdare distanstempo än vanligt. Inte skitjobbigt, men ändå rätt obekvämt, och långt. Men antagligen nyttigt och lite nödvändigt. Känslan efteråt är bäst. Kändes som jag hade tjockt pannben och bra ben. Däremot mindre bra lungor, men svårt att avgöra om det var för att pulsen låg lite högre eller om det är pollen?!
  3. Hade sovmorgon till 6.34 – vi är fan helt hopplösa! Varför kan vi inte sova längre? Men bra på andra vis, tex att vi kan åka och handla i ottan när Ica är tomt och ännu inte utplockat.
  4. Glo på Mästarnas Mästare! Har tyckt att de senaste årens säsonger bara blivit sämre och sämre, men det nya konceptet blev verkligen ett lyft!
  5. Äta kvällsmiddag hos svärföräldrarna! Nästan obligatorisk och lika mysigt varje gång.

Så! Ganska så redo för måndag och ny vecka alltså. Den innehåller jobbjobbjobb och förhoppningsvis många kilometers löpning. Det bästa är att jag inte behöver ägna så många tankar åt att plugga på högskoleprovet. Det skrevs i lördags så nu passar jag på att pausa den delen av hjärnan ett tag framöver!

Bra helgmat har jag också ätit!

Annonser

3 reaktioner till “Söndagsgörat

  1. Jag vaknar alltid innan 06.30 utan larm. Väckarklocka är mitt livs onödigaste pryl! Och springtime alltså…. sneglar också på den fast jag hatar millopp. Men det är ju asfalt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.