Annat från Varvet!

En hel löparhelg får ju såklart inte plats i en lopprapport. Så här kommer en sammanfattning om allt annat. Högt och lågt!

 • Jag fick inte ett enda skavsår! Det har aldrig hänt tidigare, att jag gått helskinnad ur en halvmara. Jag tejpade visserligen ryggen där jag brukar få mina mystiska brännsår, och jag tog en klick vaselin på insidan av låren. Men noll blåsor, noll blånaglar, noll brännsår. Jag som var inställd på skrikdusch efteråt?
 • Jonatan höll pers-traditionen vid liv, för sjätte året i rad. Sprang i mål, ”otränad” (inte löptränat specifik alls utan bara cyklat som en tok hela våren) på 1.28.16 och persade därmed med 3 sekunder. 3 viktiga sekunder!

 • Johanna fick däremot uppleva ett riktigt jävla skitvarv! Först råkade hon hoppa in i fel startgrupp och blev tyvärr diskad efteråt och sen havererade hennes mage halvvägs någonstans. På kvällen deppade vi lite tillsammans för att sen försöka börja skämta om det hela. Det brukar ju hjälpa. ”Vi hade i alla fall tur med vädret”

  – Magkrångel och diskad. Men fan vad hon är värd den där medaljen ändå!

 • Vi käkade traditionell hamburgare efteråt, men jag kan rapportera att pers-burgare eller fira-bra-lopp-burgare är mycket godare än vad-i-helvete-hände-burgare
 • Som ni märker gäller det ju att hålla på sina traditioner och även i år gick jag ut från mässan med ny tischa. Exakt samma märke och modell som alla mina andra, men i ny färg. Omväxling förnöjer?
 • Förutom att loppet inte var så himla kul att springa i år, så var det ändå himla fint att få starta i grupp 6. Jag tyckte det var stor skillnad mot 12an som jag startat i tidigare. Lite luftigare mellan löparna, lite jämnare fart och kanske något snabbare tempo. Den här dagen var det ju tyvärr jag som var stoppklossen. Ber om ursäkt såhär i efterhand!
 • Som avslutande fråga: Blir det ännu ett varv 2019?
  Njä, det här får nog bearbetas lite först. De färska såren måste läka lite. Vi får se..
Annonser

9 reaktioner till “Annat från Varvet!

 1. Jag tänker att det låter lite som att föda barn, fy fan när man ligger där men man glömmer rätt fort🙈🤦🏽‍♀️😉.

  Attans va tradigt Johanna. Men hoppas ni hade en fin helg i Götet ändå.

  Gilla

 2. Ja va tusan hände?? Snacka om 3 helt olika upplevelser av varvet. Börjar få lite distans till det nu. Skönt. Så tacksam att jag hade dig i helgen❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.