Andetagen som hittade tillbaka

Jag hade tänkt att blogga redan förra veckan om passet där jag plötsligt kunde andas. Men jag ville inte jinxa något igen, så jag lät bli. Var också lite orolig att det faktiskt bara var en engångsgrej, men jag var glad, även om det kanske bara var en engångsgrej..

I söndags gav jag mig ut på långsamt långpass igen. Varmt och jäkligt, men kroppen fixade att jogga i 20km, utan andnöd, matt kropp och tunga ben. Seger igen!
Och så idag, gav jag mig ut mitt i strålande solsken och sprang tröskeltusningar med lätt känsla. Trots 23c och stekande sol. Jag njöt av djupa andetag och ganska pigga ben.

Så jag vågar nästan säga att pollenchocken är över för detta året. Det har ju varit likadant tidigare år – helt plötsligt bara vänder det. Och jag hoppas att vändningen nu sakta håller på att ske. Jag kräver ingenting av kroppen nu, jag bara njuter av att kunna träna som vanligt igen och känna att kroppen kan ta till sig träningen.


– Såhääär glad!

På söndag drar jag och Johanna till Malmö och springer millopp. Noll krav och förväntningar, bara glädje att kunna springa och träna som vanligt igen. Efter en formsvacka och motgångar är man ju glad för det lilla 😉

Annonser

6 reaktioner till “Andetagen som hittade tillbaka

  1. Så gött att du får luft igen! Jag har också noll förväntningar. Lite nervös med tanke på mitt senaste lopp men därför är det nog bra att gå på’t igen. Upp på hästen igen eller nått.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.