Från Höganäs till Helsingborg

Hörreni, ni anar inte vilken jäkla pangdag jag haft!

Jag, Johanna och Emelie tog oss ut till Höganäs där vi startade vårt långpass. Enligt Skåneledens hemsida skulle sträckan vara 28km, men vis av erfarenhet var vi beredda på färre kilometer. Vi siktade i alla fall på distansrekord. Vi har alla sprungit halvmara, men inte mycket mer än så. Det vore ju trevligt med 25km i alla fall!

Vi startade turen som tog oss igenom Kvickbadet i Höganäs och vidare mot Lerberget och senare Viken. Solen strålade, svetten rann och vi hade vinden i ryggen hela vägen. Vi sprang längs med havet hela tiden och underlaget varierade mellan asfalt, sand och grus. Genom små hamnar, förbi glasskiosker och betande får. Så himla himla fantastiskt. Tänk vad bortskämda vi är som får bo såhär nära till allt. Nära till städer som Helsingborg, Helsingör, Malmö och Köpenhamn, men ändå nära till skogen och landet. Kände mig så himla tacksam hela dagen.

Extra tacksam kände jag mig när jag fick springa och snacka om allt och inget med två fina vänner, och sedan få snacka vidare på en hamnkrog med burgare och en kall cola zero. Efter 25km var vi väldigt nöjda och körde ett snabbt ombyte till torra kläder innan vi på stela ben promenerade bort till dagens välförtjänta lunch. Vilken jäkla pangdag alltså!

Och löpningen då? Jo, den kändes bra. Jag känner att jag verkligen behöver mala på med mer långpass och mer löpning rent allmänt. Härda kroppen och utsätta den för lite mer än vad den är van vid. Det har känts fortsatt tungt ett tag, både fysiskt och psykiskt, men jag försöker fokusera på allt det roliga. Som idag. Fy fan så kul att få springa på nya platser och göra löpningen till ett litet äventyr!

Annonser

6 reaktioner till “Från Höganäs till Helsingborg

  1. Så duktiga ni är! Bilden på Johanna och Emelie i Viken har du lyckats fånga vårt hustak i bakgrunden! 👍🏻😃 Kram Titti

    Gilla

  2. Så underbar dag! 😃☀️ Är så tacksam och glad över att vi gjorde detta tillsammans! Ser fram emot nästa gång 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.