Bloggen goes insta!

Jag är kluven alltså. Jag gillar att breda ut mig ordentligt här. Skriva rejäla lopprapporter och grotta ner mig i träningsdetaljer. Men det tar emot för mycket!? Jag går ju inte in här och skriver tillräckligt ofta. Jag nästan lite dåligt samvete, för ni som hänger här inne och kommenterar, vi blir ju liksom ett gäng!

Instagram har ju sina för och nackdelar. Det blir lite korthugget och så, men det är ju så himla snabbt och smidigt. En grej som väger upp är att det är lättare att se vilka som är ”med på tåget” och inte. Här på bloggen känns det så tyst så fort ingen kommenterar något. Och jag vet ju själv när man läser en blogg att man tänker att man ska kommentera, men så blir det bara inte av. Jag tänker att sånt kanske blir lättare på insta?

Vi testar och ser!

Löpningen & jag blir instagram alltså. Ses vi där?

Annonser

5 reaktioner till “Bloggen goes insta!

 1. Alltså jag tänker samma sak typ hela tiden. Varför hålla på med en blogg egentligen. Men så älskar jag att skriva. Altlså mer är några bokstäver. Så jag hänger kvar. Och hoppas att några läsare också gör fast de oftast inte gör så mycket väsen av sig. Jag hänger med till ditt insta. Fast jag kommer ju sakna dig här förståss…. 😉

  Gilla

 2. Ses där! Jag tänker likadant. Nio gånger av tio orkar jag inte lägga tillräckligt med tid för att skriva ett rejält blogginlägg, men ett instagraminlägg går ju på två röda, så det är mycket lättare.

  Gilla

 3. Jag gjorde ju precis likadant och det är väldigt skönt så här i efterhand. Mitt beslut tog flera år och det var med sorg jag ändå valde att lägga ner bloggen min (som förövrigt tas bort helt nu i september!!).
  Blogg är kul men känns ändå tyvärr lite pasé… och som sagt väldigt tidskrävande. Insta = så mycket mer lätthanterligt
  Jag följer med glädje på insta!!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.