Löpningen & Jag

Jag är ingen blogg-rookie. Det har bloggats flitigt sedan internets värld öppnades för mig någon gång i början på 00-talet. Det har skett i många olika former, från kladdande i dagboken på Lunarstorm till trevande försök på olika suspekta bloggportaler. Temat har varit allt från hästar och ridsport, till djupa texter om tankar och känslor, till nyttig mat och träning. Efter många års flitigt bloggläsande så tycker jag mig veta definitionen av en riktigt bra blogg. I alla fall min egen definition.

Ändå tänker jag, att jag med denna blogg, inte ens ska försöka mig på att skriva en riktigt bra blogg. För jag har lärt mig att det nästan är som ett heltidsjobb. Och jag har ett annat jobb och liv att sköta om.

Därför är det helt okej för mig att denna blogg får vara lite halvdan.
För mig är det viktigt att tiden framför datorn inte slukar onödig tid från det riktiga livet, och om det ska slukas tid, så ska det vara kul och kännas värt det. Det riktiga livet är viktigast. Det är där det händer, och det är där jag vill leva mest.
Därför kommer kvalitén på bilder att variera. Därför kommer det inte uppdateras stup i kvarten och därför kan jag få ha en jävligt slapp inställning till bloggen.

Just det där är inte grundstenarna i ett bra bloggande, det hör ni ju. Men det känns helt okej för mig. Hoppas det känns okej för dig som läser också!

Du som läsare kan förvänta dig följande av denna blogg:

  • Texter med tankar om det mesta som rör min löpträning
  • Snack om kommande lopp och målsättningar
  • Race Reports!
  • Min receptsamling på bra, god & enkel mat
  • Listor! Blogglistor som cirkulerar och bara måste få fyllas i

 

Thats it!

/Erika

Annonser